Var är Fjärilarna?
B O K E N K R Ö N I K O R P R E S S B R E V K O N T A K T
 

Var är fjärilarna?

En bok för oss som glömde att känslomässigt uppgradera oss inför 2000-talet

Av:Jenni Berndtson

Var är fjärilarna?

Var är fjärilarna?

En bok för oss som glömde att känslomässigt uppgradera oss inför 2000-talet

Av:Jenni Berndtson

Utgivningsdatum: 2005-03
Språk: SVENSKA,
Bredd/höjd/ryggbredd: 143x200x8
Vikt: 172 gram
Bandtyp: Häftad

ISBN 10: 9163171945
ISBN: 9789163171949

Förlag: BokPärlor

Förlagets beskrivning:

Varför är vi inte nöjda och lyckliga? Vilar det en förbannelse öv er singlar? Vad gör man om det nappar när man använt sitt hjärta som bete? Vad betyder ett obesvarat sms?

Jag bestämde mig för att försöka besvara alla dessa frågor som ständigt dök upp i min vardag.Det var då jag insåg att jag hade blivit av med något viktigt. Det var något som saknades men jag visste inte riktigt vad. Jag sökte i min omgivning och jag hade det på tungan men ändå så var det inte där.Till slut hittade jag det och livet blev i samma stund underbart. Jag förstod att alla mina frågor hade varit ganska meningslösa att ställa eftersom jag ändå inte förstod svaren.Det finns nämligen en fråga som man måste börja med att ställa sig...

Var är fjärilarna?


"bloggarna"

 

”Var är fjärilarna?” är skriven av mig själv till mig själv. Jag hade mycket att bena ut och det hela började med lite anteckningar på ett collegeblock.

Jag började så småningom se en del mönster och på det viset formade jag ”minussystemet”. Nu i efterhand måste jag säga att även om det fanns en humoristisk underton så har jag haft enorm nytta av min egen bok under min tid som singel.

Det är lätt att glömma bort självklarheter i vår jakt efter att passa in i vår omgivning, men om man tänker fel från början så kan ingenting rädda utgången, hur mycket vi än vill eller försöker. Rättar vi oss efter felaktiga antaganden och normer kommer resultaten alltid att bli fel, oavsett hur godhjärtade våra avsikter är.

 

novellerna

Novellerna i min fjärilsbok är hämtade från verkligheten. Jag ville förmedla samma budskap som jag gjorde i ”bloggarna” men på ett annat sätt.

Jag ville ge konkreta exempel på hur illa det kan gå då vi inte lyssnar på vår intuition och på våra fjärilar.

Jag roades enormt av att sätta mig in i de stackars karaktärerna och det hela ledde så småningom till att jag skrev min prinsbok.

 

I N K Ö P S S T Ä L L E N

JB Design & Gallery
Hyregatan 3, Malmö

www.jbgallery.se

 
 

 

Var är Fjärilarna?Var är Fjärilarna?Var är Fjärilarna?

Gillar du Var är fjärilarna?
Var är Fjärilarna?
Nästa fråga man måste ställa sig är:

Var är Prinsen?

Var är Fjärilarna?Var är Fjärilarna?Var är Fjärilarna?
design JBDesign